Over Alpha-event rental

Zelf je feest organiseren? Dat kan een stressvolle opdracht zijn. Bij Alpha zorgen we ervoor dat je kan kiezen uit een heel uitgebreid assortiment van kwaliteitsvolle tenten, meubilair en feestmateriaal. Je vindt er werkelijks alles om een perfect huwelijksfeest, bedrijfsfeest, communiefeest, babyborrel of zomers tuinparty te bouwen.

Keuzestress? Niet bij Alpha! Wandel door ons aanbod en stel je lijst met benodigdheden tot in het kleinste detail online samen. Zend ons je lijst en we bezorgen je een prijsofferte op maat van jouw feest. Toch twijfel over je keuzes? Kom dan langs in onze loods om producten te vergelijken, op elkaar af te stemmen en praktisch stijladvies te krijgen.

Alpha verhuurt tenten en feestmateriaal aan zowel particulieren, verenigingen en bedrijven als professionele traiteurs en eventplanners. Van een bescheiden verjaardagsfeest tot een groots event met 500 gasten; Alpha zorgt voor alles!

Wie we zijn

Alpha beschikt over een hecht team, die dagelijks instaan voor een vlot verloop van alle verhuur. Als klant kan je rekenen op een nauwgezette communicatie en efficiƫnte uitvoering van je bestelling. Tijdens de drukke zomermaanden wordt ons team verdubbeld om een zorgvuldig onderhoud van het materiaal en een stipte levering te garanderen.

Alpha is een ware specialist in feestmateriaal voor alle gelegenheden. Van een zwoel zomerfeest tot een romantisch huwelijksfeest; je kan ons alles vragen. We helpen je bij het samenstellen van een basisuitrusting, het creĆ«ren van sfeer of een specifieke stijl,  en zelfs het vinden van professionele opdienhulp.

Onze troeven

Wij zijn totaalleverancier

Vermijd een zoektocht bij verschillende leveranciers en win heel wat tijd.

Voor zowel professionelen als particulieren

Kies uit een groot aanbod van kwaliteitsvolle artikelen op maat van jouw noden.

Maatwerk volgens jouw smaak en budget

We denken graag creatief met je mee en bieden praktisch advies bij het samenstellen van je bestelling.

Van standaard tot luxueus

Aan de hand van klantenfeedback en de laatste trends zorgen wij voor een gevarieerd, aantrekkelijk en hedendaags aanbod.

Leveren en afhalen

Heb je het nodige feestmateriaal in je boodschappenmandje samengebracht? Dan kan je bij de prijsaanvraag kiezen voor levering of ophaling. Afhalen kan in ons afhaalcentrum in Ruddervoorde. Dit is doorlopend open tijdens weekdagen van 9 tot 17u. Met uitzondering van de grotere tenten kan het meeste feestmateriaal afgehaald worden. We raden je evenwel aan om het transport met een aangepast voertuig uit te voeren en het materiaal te beschermen tegen regen. Geen idee hoeveel ruimte je moet voorzien? Contacteer ons en we adviseren je inzake het nodige vervoersvolume.

Het leveren van je bestelling gebeurt op het opgegeven adres op een afgesproken tijdstip. Gaat het om een grotere feesttent dan komen wij eerst langs om de locatie nader te bekijken en de gepaste ondergrond te kiezen. Dit type tenten wordt om veiligheidsredenen altijd door ons geleverd en opgesteld. Grotere tent gehuurd en zin om mee te helpen? Dat kan onder onze begeleiding. In ruil kan je rekenen op een lagere huurprijs. Om hoeveel personen het precies gaat, wordt door ons bepaald en op voorhand afgesproken.

Stretched verhuurt enkel kwaliteitsvolle, gekeurde tenten waarvan de limieten van windbelasting gekend zijn. Aangezien we jouw veiligheid en die van je gasten vooropzetten kan de levering van je huurtent geannuleerd en eventueel opnieuw ingepland worden vanwege zware weersomstandigheden.